کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
علاوه بر این، اگر کامپوزیت های شما به درستی نصب نشدهاند، بین روکشها و دندانهای طبیعی فاصلهای ایجاد میشود که باعث تجمع ذرات غذا بین آنها و بوی بد دهان می شود.
اما اگر به دنبال دوام و نتایج پایدار هستید، لمینت یا ارتودنسی انتخاب بهتری خواهد بود. مشاوره با دندانپزشک متخصص میتواند به شما در انتخاب بهترین روش کمک کند.
اما وقتی پر کردن کامپوزیت تمام شد و بی حسی موضعی از بین رفت، طبیعی است که دندان حتی برای چند هفته کمی حساس باشد. در این صورت میتوانید از خمیر دندان حساس استفاده کنید که به حل همه چیز کمک میکند.
کامپوزیت دندان در واقع یک لایه نازک است، اما همین لایه نازک هم تا حدودی باعث جلوتر آمدن دندان افراد میشود.
این به این معناست که مسئلههای مرتبط با حساسیت به سرد و گرمی که در ترمیمهای فلزی ممکن است به وجود آید، با کامپوزیت تا حدود زیادی حل میشود.
این روش برای ترمیم کوچکترین آسیبها و همچنین تغییرات زیبایی در دندانها مناسب است. همچنین، کامپوزیت میتواند در یک نوبت توسط پزشک دندانپزشک انجام شود و نیاز به ویزیتهای مکرر کمتری دارد.
طیف وسیعی از رنگها، صیقلپذیری بالا و خواص فیزیکی عالی
اما بطور تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.
تنش و استرس: تنشهای روانی و استرس قبل از درمان نیز میتواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب شرایط کامپوزیت دندان ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.
در رابطه با آسیب ، بستگی داره که کدوم قسمت دندان یا کامپوزیت آسیب دیده باشه . شرایط متنوعی وجود داره که بسته به هر یک ، راهکار خاص همون شرایط تجویز میشه.
مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آنها دندانهای خود را بشویید.
انواع کامپوزیت دندان از لحاظ اندازه ذرات به چند دسته تقسیم میشوند:
کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت به دندانها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:
کامپوزیت دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.